Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Διαδυκτιο και παλι διαδυκτιο σημερα!!!!!!!!!


Καλημερα κ χρονια πολλα σε ολους.Σημερα ειναι ημερα εθνικης γιορτης για εμας τους Ελληνες και για την ιστορια μας που διαγραφει χιλιομετρα μεσα στους αιωνες.
Ολα ωραια και ομορφα ειναι αλλα για στοιχημα δεν βλεπω να ειναι μια καλη στοιχηματικη μερα.Για να παρουμε τα πραγματα απτην αρχη παιχνιδια υπαρχουν αλλα ειναι εξαιρετικα δυσκολα για προγνωση,αλλα κατι θα βρουμε,κατι θα συνδιασουμε εστω και στο διαδυκτιο που απο δω κα περα εκει θα κινηθω πιο πολυ αλλα και στο Ο.Π.Α.Π . Στις επιλογες μου σημερα εχω επιλεξει καποια παιχνιδια απο το διαδυκτιακο χωρο απλα επειδη θελω να διασταυρωσω την ακριβης ωρα-και τον καιρο που επικρατει στην περιοχη που διαξαγεται το παιχνιδι θα περιμενουμε λιγο προς απογευματακι μερια για να πονταρουμε.Μεχρι τοτε παρεα θα μας κανει το Betools.dom.gr το Ραδιο που ασχολειται αποκλειστηκα με το ΣΤΟΙΧΗΜΑ -ΑΘΛΗΤΙΚΑ κ οτι περιεχει την στρογγυλη θεα............

Τα λεμε αργοτερα

Υ.Γ(Σημερα θα ξεκινησω και το διαδυκτιακο πονταρισμα με μονο αποδεκτα-δυαδες-τριαδες με αρχικο ποσο 1000ευρω)

Γιορκ-Νορθγουιτς. Οβερ το οποιο το βρισκουμε στο διαδυκτιο απο 1.85 εως 1.89.
Μπελιτσονα-Κονκορντια.Οβερ και αυτο στην ιδια περιπου τιμη
Ιστ Στερλιγκ-Ντανμπαρτον.Διπλο ρισκου και τα γκολ θα ειναι οριακα του 2/2,5 στοιχημα το οποιο βρισκουμε στο ιντερνετ.Γιατην ελληνικη εταιρεια το Χ2 ειναι μια χαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: