Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Δυσκολα σημεια!!!


Φιλοι μου παμε γρηγορα στα σημερινα γιατι καθυστερησαμε..........
Απο την γερμανιαΒ' το μονο παιχνιδι που αξιζει το ρισκο του ειναι της δυναμικης φετος Χονφεχαιμ η οποια πραγματοποιει μια εξαιρετικη πορεια,επειδη ομως ειναι κ ενα παιχνιδι που πιστευω οτι ολα ειναι ανοιχτα απο θεματος σκορ βαλτε και απο κοντα το οβερ σκοραρουν αυτοι.Ασσος λοιπον κ Οβερ για τους συντηριτικους.
Τουρκια αν κ ολος ο πλανητης θα στιρηχθει σε αυτο το διπλο της Μπεσικτας εγω λεω να το αποφυγω για πολλους κ διαφορους λογους.
Αυστρια noBet
ΓαλλιαΒ'
Τρια τα σημεια που ξεχωριζω απο αυτη την αγωνιστικη της Γαλλιας και αυτα ειναι τα εξης.Η Ανζε-Ασσο,την Μπαστια-Ασσο,και την Σατορου-Ασσο , σε ολα τα αλλα δεν βρηκα κατι το αξιολογο που θαμε κανει να ασχοληθω μαζι τους.
Βελγιο.
Εδω λεω να κυνηγησουμε το οβερακι το οποιο ειναι το μονο σημειο που αξιζει,αλλα εχει λιγο κ το ρισκο του..
ΓερμανιαΑ'
Οβερ κ τελειωσαμε..ομαδες οπως την Μποχουμ δεν χαριζουν μεσα στην εδρα τους σε κανεναν καστανα αλλα.. επειδη το Αννοβερο ειναι περιεργη ομοδα φετος κ σκοραρει διαρκως παμε με το οβερ κ μετα μπορει αν θελει καποιος να ρισκαρει στον Ασσο,,λεμε τωρα!!!
Πορτογαλλια
Εδω η προταση μου θαναι το Χ ημιχρονο 1 τελικο , αφου μου την εκανε χτες η χεταφε λεω να κυνηγησω την Γκιμαραες.
Αργεντινη
Την Λανους αφου με προδωσε με την Ουρακαν την προηγουμενη αγωνιστικη δεν θα την επιλεξω σημερα....και λιγο διαστημα ακομα μεχρι να δω τι καπνο φουμαρει απτην αλλη στο αλλο παιχνιδι κατι μπορουμε να κυνηγησουμε αφου τοσο ηΕστουντιαντες οσο κ η Νιουελς ειναι δυο επιθετικες ομαδες που προσπαθουν γιατην νικη απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο με αποτελεσμα να εχουν υφεση στα μεγαλα σκορ...γιανα δουμε θα Οβερ και μετα Ασσος.

Αυτα απο μενα για εσας σημερα οι επιλογες ειναι δικες σας εγω θα σας προτεινω την τριαδουλα μου κ οποιος θελει ακουλουθει

121-1
134-οβερ
142-χημ/1τελ

Καλη Επιτυχια.

1 σχόλιο:

tsounami είπε...

xerefornt 2
lione over
gentsebirlingi 1
gouotfornt 1
sevilli 1
groseto 1
letse 1
amadora 1

to tsounami