Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Το Σαββατικο κουπονι ειναι ετοιμο για κερδη!!!!


ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ-ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/07/08

211-ΒΙΣΕΛ ΚΟΜΠΕ-ΣΙΜΠΑ ΣΕΦ .Πολυ δυσκολο παιχνιδι για προγνωστικα..δικαιο το φαβορι σε αυτή την αναμετρηση η ΒΙΣΕΛ ΚΟΜΠΕ διοτι εχει πολύ μεγαλη διαφορα στη βαθμολογια σε σχεση με την αντιπαλο της αλλα δεν θα ρισκαρω σε καποιο σημειο αφου η προιστορια εχει απολα και μαλιστα αποτελεσματα τα οποια βγαινουν με πολύ κοπο…Νο bet

212-ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ-ΤΟΚΥΟ ΒΕΡΝΤΥ.Αλλο ένα παιχνδι που θα μεινουμε μακρυα από σημειο νικης η ηττας η ισοπαλιας .Παω με την προιστορια αλλα και την αγωνιστικη κατασταση των δυο ομαδων οπου θελει να ερχονται πολλα οβερ,Οβερ λοιπον και σημερα και είναι το πρωτο μου σημειο για σημερα…..Οβερ(1,60)

213-ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ-ΤΡΙΝΙΤΑ.Χωρις λογια Νο bet

214-ΚΑΒΑΣΑΚΙ-ΝΑΓΚΟΓΙΑ.Ντερμπι αυτή την αγωνιστικη αναμεσα σε δυο ομαδες ισοδυναμες και ετοιμες να δωσουν τα παντα για την νικη..δεν θα ρισκαρω σε καποιο σημειο και θα παω παλι με ένα πιθανο και ρισκου οβερ αλλα όχι βασικο μου σημειο.

215-ΚΑΣΙΒΑ-ΚΙΟΤΟ.Παιχνιδι με την Κασιβα και είναι δικαια εκει που βρισκεται και με το απολυτο στην εδρα της (6-1-2),ερχεται αντιμετωπη με μια Κιοτο η οποια μας εχεις αποδειξη ότι τοσο στα εντος οσο και στα εκτος το παλευει και πιστευω ότι εάν ερθει ο μικρος ασσος θα ερθει πολύ δυσκολα,παρολου που η προιστορια είναι υπερ σε όλα για την Κασιβα….Ασσος (1 ρισκου)

216-ΤΟΚΥΟ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ. Να και το παιχνιδι που καραδοκει η εκπληξη και αυτό το 1,75 της Τοκυο δεν αντιπροσωπευει το σωστο προσωπο του παιχνιδιου με την Γιοκοχαμα εχει κανει παρα πολλες φορες την εκπληξη στην εδρα αυτή και γιατι όχι και τωρα..γιατι καποια στθγμη θα ανακαμψει …Χ2 λοιπον!!!

221-ΓΙΑΡΟ-ΤΑΜΠΕΡΕ ΓΙΟΥΝ. Άλλο ένα παιχνιδι που θα με απασχολησει σημερα από την Φιλανδια και αυτό αναμεσα σε δυο ομαδες με βιους αντιθετους με την Γιαρο να βρισκεται σε περιοδο εσωστρεφειας και την Ταμπερε να εχει παρατησει το πρωταθλημα και να εχει ρηξει το βαρος στην Ευρωπη.Ακολουθωντας λοιπον την προιστορια με πολλα διπλα αλλα και Χ πιστευω ότι τι πρωτο σημειο γιαυτο το παιχνιδι είναι το Χ και από κοντα το 2…(Χ2)

222-ΣΟΓΚΝΑΛ-ΣΤΑΡΤ. Υποπτες κατά την γνωμη μου οι αποδοδεις και ειδικα αυτό το 2,10 της Σταρτ που πολυς κοσμος θα το θεωρησει σαν πολύ καλη τιμη,αλλα όχι για εμενα με μια πολύ δυνατη Σογκνταλ και σε μια εδρα που δυσκολα περνει αποτελεσμα η Σταρτ παω με το Χ μιας και καμια από τις δυο ομαδες δεν θελει να ρισκαρει ….Επιλογη είναι το Χ.

Σκωτια ασε να παιξουν αυτοι που την εβαλαν..δεν τσιμπαμε!!!!!

244-ΓΚΕΦΛΕ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ. Μπα δεν τσιμπαμε δεν μας αρεσει το διπλο της Γκετεμποργκ το παιχνιδι εχει πολλες πολλες δυσκολιες και με την Γκετεμποργκ να κανει συγκρατησει δυναμεων λογων των μεσοβδομαδων της υποχρεωσεων για το CHL με την Βασιλεια.Εκτιμηση μου είναι ότι το Χ μας καλυπει ολους και ειμαστε μια χαρα….Χ λοιπον

245-ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΣ-ΒΑΣΜΠΙ..Νο Bet

246-ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ-ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ. Ναι καλα το 1,80 να το παιξετε εσεις το παιχνιδι για εμενα είναι ένα Ντερμπυ και αν καποιος κοιταξει την προιστορια η Ααλμποργκ εχει κανει πολλες εκει μεσα κηδειες και μιας και δεν ξεκινησε καλα την σεζον την προηγουμενη αγωνιστικη χανοντας με 1-2 από την Μιντλαντ,εχει μια ευκαιρια πρωτης ταξεως να μας αποδειξη ορι αξιζει να λεγεται μεγαλη ομαδα..Χ2 Η επιλογη μου!!

215-ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ-ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ..Μπα δεν το θελω!!!!

252-ΛΟΥΚΕΡΝΗ-ΞΑΜΑΞ. Δεν υπαρχει σημερα Λουκερνη απεναντι της εχει μια Ξαμαξ πραγματικο θηριο με δυνατο ροστερ και ετοιμη να παρει θετικοτατο αποτελεσμα απεναντι σε μια Λουκερνη που δεν εχεθ να επιδειξη κατι το ιδαιτερο

Το παιχνιδι για εμενα είναι Χ σαν πρωτο σημειο και αν φυγει από εκει παμε για διπλο και παρεα οβερ!!!

253-ΤΑΒΡΙΓΙΑ-ΡΕΝ. Είναι ωρα η Ρεν να μας δειξει αν αξιζει να προχωρησει στη επομενη φαση..Φυσικα μιλαμε για μια γαλλικη ομαδα και ολοι μας ξερουμε τη σημαινει Γαλλικη ομαδα…απειθαρχω ποδοσφαιρο..δεν αποκλειω το διπλο αλλα δεν αποκλειω και το Χ εσεις αποφασιζετε εγω απλα αυτό το παιχνιδι θα το προσπερασω!!!

256-ΦΡΕΓΚΙΝΓΚΣΤΑΝΤ-ΜΠΡΑΝ. Μ εγαλη χαμενη από το Ντερμπυ της προηγουμενης αγωνηστικης ηταν η γηπεδουχος με 1-5 από την Σταμπαεκ παρολου που προηγηθηκε αυτή την αγωνιστηκη πρεπει να ανακαμψει αλλα δεν ειμαι σε θεση να πληρωσω για να το μαθω αυτό και θα επιλεξω το οβερ που το ευννοει και η προιστορια και είναι το δευτερο σημειο μου για σημερα. Οβερ(1,60)

261-ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΡΙΝΤ.. Ναι καλα αν σκοραρει η Ριντ ισως εχουμε οβερ..αλλα ειπαμε εάν!!!

262-ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΡΑΠΙΝΤ..Ενα κοινο εχουν αυτές οι δυο ομαδες με την ιδια ευκολια που βαζουν γκολ ετσι το τρωνε..Δεν βλεπω λοιπον να ρισκαρουμε σε καποιο άλλο σημειο εκτος του οβερ παιδια!!!Οβερ(1,65)

266-ΜΠΡΑΓΚΑ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ..Οι πληροφοριες μου λενε ότι η Σιβασπορ παει για τουρισμο στην Μπραγκα με απουσιουλες αφου πιστευω ότι δεν εχει πιθανοτητες προκρισης!!!! Ασσος λοιπον εδώ

311-ΧΟΒΕΝΤ-ΣΤΟΥΡΜ..Στο μηδεν εμεινε το πρωτο παιχνιδι στην ισοπαλια πιστευω θα κατσει και αυτό και ότι γινει θα γινει στην παραταση πιστευω..εκει θα φανει ο πιο δυνατος!! Χ λοιπον για μενα

312-ΚΟΥΜΠΛ ΡΑΜΠΛΕΡΣ-ΜΠΡΕΙ. Χμ όταν ένα τετοιο διπλο προσφερεται σε αυτή την τιμη και με την προιστορια και είναι σε απιστευτο φοντο υπερ της Μπρει δεν μπορω να μην το τιμησω το διπλο του 2,35…Διπλο!!!!

323-ΙΠΑΤΙΓΚΑ-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ.. Δεν υπαρχει προιστορια υπαρχουν όμως γκολ και από τις δυο πλευρες….ρισκαρω σε δυο σημεια στο Χ κσι το οβερ!!!!

324-ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ..Κανενας από τουε δυο δεν θελει να ρισκαρει και ναχασει βαθμους και ειδικα η Ναουτικο τωρα που εχει μαθει να στεκεται σε αντιπαλους ιδαιτερα δυνατους…όπως και η Κοριτιμπα..αλλο ένα Χ που θα μπει σε βασικη μου τριαδα. Χ.

325-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ..Χα χα οσο παει και ανεβαινει η Φλου αλλα καποια στιγμη θα τα βρει και μπαστουνια δεν μπορει!!!Δυσκολο παιχνιδι σημερα εχει απεναντι μια πολύ δυνατη Κρουζειρο..θα ρισκαρω σε ένα άλλο Χ και ισως και οβερ!!

Μεξικο ασε λιγο να ξεκινησουν και βλεπουμε!!!!

Εκτιμησεις για Σαββατο

(Α)

212-ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ-ΤΟΚΥΟ ΒΕΡΝΤΥ- ΟΒΕΡ(1,60)

256-ΦΡΕΓΚΙΝΣΤΑΝΤ-ΜΠΡΑΝ-ΟΒΕΡ(1,60)

262-ΜΑΤΕΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΡΙΝΤ-ΟΒΕΡ(1,65)

(Β)

215-ΚΑΣΙΒΑ-ΤΟΚΥΟ-ΑΣΣΟΣ(1,65)

266-ΜΠΡΑΓΚΑ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΑΣΣΟΣ(1,60)

312-ΚΟΥΜΠΛ ΡΑΝΤΕΡΣ-ΜΠΡΕΙ-ΔΙΠΛΟ(2,35)

(Γ)

244-ΓΚΕΦΛΕ-ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-Χ

311-ΧΟΒΕΝΤ-ΣΤΟΥΡΜ-Χ

324-ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-Χ

Αυτά τα ολιγα και από εμενα!!!!!!


2 σχόλια:

Croc είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟ!

ΠΟΛΥ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ.

(ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙ..ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΑΠΑΛΟ ΓΡΙ Η ΑΣΠΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Τα καλυτερα προγνωστικα εδω:

http://adispicks.blogspot.com