Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Ιντερ Μπακου μια ανερχομενη ομαδα απο το Αζερμπαιτζαν....εχει καθε δικαιωμα στο ονειρο της προκρισης!!!!

Καλημερα σε ολους του φιλους του Στοιχηματος αλλα και του Αθλητισμου...Δευτερα συνηθως το στοιχημα ειναι αδιαφορω για εμενα αλλα τπρχουν καποια ατομα,αλλα και φιλοι του σαιτ που δεν αφηνουν να τους ξεφυγει ουτε μερα.....!!!
Λοιπον το σημερινο κουπονι εχει μερικα παιχνιδακι αλλα οχι κατι το φανταστικο...ολα σιγα σιγα θα ερθουν φιλοι μου απλα θελει μελετη-σωστη ενημερωση και τελος τον παραγοντα τυχη!!!!
111.ΙΝΤΕΡ ΒΑΚΟΥ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πεστε μου ενα λογο που να μην δωσω το δικαωμα σε αυτη την ομαδα απο το μακρυνο Αζεμπαιτζαν να συνεχησει να ονειρευται την προκριση???Οκ ενταξει θα εχει απεναντι της μια Παρτιζαν που ακομα δεν εχω κατι νεο απο το Βελιγραδι ενω την Ιντερ Μπακιου την εχουμε επιλεξει και μας εχει δικαιωσει πολλες φορες...γιατι οχι και σημερα?Λοιπον για να μην μακροσκελουμε οι δυο ομαδες θα παραταχτουν για το θετικο αποτελεσμα,με την Ιντερ να εχει ενα κλικ παραπανω υπεροχη στην δυναμη της και γιαυτο η επιλογη μου σε αυτο το παιχνιδι ειναι το 1Χ(ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ) και για οσους αρεσει το ρισκο ο Ασσος ειναι μια χαρα με το Χ να παιζει πολυ!!!!!

113.ΜΙΑΛΜΠΙ-ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΝΑ

Χα χα χα!!!!Παμε αλλη μια Χα χα χα...τι λες ρε παλικαρι μου εσυ που βγαζεις τι ωραιες αποδοσεις το σκεφτηκες καλα αυτο που εκανες???Μου δινεις την Μπρομαποικανα στο 3,20 με τετοια προιστορια μεσα στην εδρα της Μιαλμπι???Οχι κυριοι δεν θα παρω θα παω με το Χ2(ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ) και οσοι θελετε να ρισκαρεται το διπλο ακολουθει με φορα!!!!

114-ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ-ΕΚΕΝΠΙΝΓΚ

Ενταξει μια χαρα αποδοση ειναι το 1,60 για την Φαλκεν η εδρα της ειναι το μονο οπλο της αυτη την χρονια και εχει καταστρεψει ομαδες οπως Ασσιρισκα και αλλες με πολυ ευκολο τροπο..δεν υποσχομαι ευκολο απογευμα αλλα πιστευω οτι εχοντας στο πλαι της την προιστορια και την διαφορα δυναμικοτητας ο ασσος εχει πολλες πιθανοτητες επαληθευσης!!!!Ασσος κυριοι!!!!

115-ΑΛΤΑΧ-ΣΤΟΥΡΜ

Δυσκολο ρε παιδια το παιχνιδακι αυτο με την Αλταχ να μην εχει δειξει κατι το ιδαιτερο αλλα ερχεται αντιμετωπη με μια Στουρμα κουρασμενη απο το παιχνιδι με την Χοβεντ οπου και κερδισε με 1-2 .Η προιστορια την ευνοει κατα κρατος αλλα απτην μια η κουραση αλλα και η διψα για πρωταθλητισμο ερχονατι σε κοντρα!!!!
Πιθανο goal/goal και ΑΝΤΕΡ αλλα αν θα κραταγα με το ζορι ενα σημειο θα ξεκιναγα με το Χ και μετα το ΑΝΤΕΡ!!!!!!

Αυτα για σημερα αλανια μου πιστευω οτι ειναι αρκετα την Τεταρτη θα μας δωθει η ευκαιρια για πιο πολλα παιχνιδια,η επιλογη μου για Τριτη ειναι

111.ΙΝΤΕΡ ΜΠΑΚΙΟΥ-ΠΑΡΤΙΖΑΝ- 1ΧΔ
114-ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ-ΕΚΕΝΠΙΓΚ-1
115-ΑΛΤΑΧ-ΣΤΟΥΡΜ-Χ ΚΑΙ ΑΝΤΕΡ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!

Τα λεμε αυριο πιο δυνατα!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: