Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

Με βηματα σαν τα πατηματα της γατας το Σημερινο κουπονι!!!!


Καλησπερα σε ολους τους φιλους!!!!Αρε Ο.Π.Α.Π θα μας καραφλιασεις λεβεντη μου μεχρι και Κυπελλα Σκαδιναβικων Χωρων μας δινεις!!!!!Παρτυ θα κανει ο φιλος μου ο Τακης !!!!!!

Λοιπον επειδη ο κοσμος παιζει χρηματα και αρκετα από ότι εμαθα χτες παιχτηκαν σε δυο σημεια φιλοι μου στην αναμετρηση Στουρμ Γκρατσερ-Ραπιντ Βιεννης,και ηταν το Χ και το 2….ελα όμως που κανενα από τα δυο δεν ηρθε και δελτια ακομα με καλυψη πηγαν κανα δυο.τρια τετραγωνα πιο κατω είναι οι καδοι της καθαριοτητας!!!!χαχαχαχαχαχα.

Γιαυτο προσοχη και μην τζογαρατε πολλα είναι αμαρτια και στο τελος θα τρεχουμε να μπαλωσουμε τρυπες!!!Παμε και στα σημερινα οπου αν εδινα εν τιτλο θα ηταν «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ»,διοτι εχει κυπελλο και εχει και πολλα παιχνιδια όπως τα αποκαλω Φολιτσες!!!!!

211-Κουοπιο-Ελσινκι.

Νοκ αουτ παιχνιδια για την Φιλανδια με την Ελσινκι να εχει τον πρωτο λογο αλλα και την προιστορια στο πλαι η της να εχει φυγει με πολλες φορες με θετικο αποτελεσμα…το διπλο εχει προτεραιοτητα αλλα δεν ξερω ρε παιδια δεν την ψιλοεμπιστευομαι αυτή την ομαδα….Πρωτο σημειο το 2 με καλυψη τρελη στο Χ!!!!!

Οσον αφορα το άλλο είναι ένα παρα πολύ δυσκολο παιχνιδι και δεν με εμπνευει στοιχηματικα και αν το βρω καπου Ζωντανο να σας πω την πικρη μου αληθεια θα το προτεινα στο GOAL/GOAL με μια καλη τιμη διοτι πιστευω ότι θα σκοραρουν και οι δυο!!!!!!

Νορβηγικο Κυπελλο ας παιξουν αυτοι!!!

Νορβηγια όμως παιζουμε…..Λοιπον

214-ΧΑΜ-ΚΑΜ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Παιχνιδαρα αναμενεται σε αυτή την αναμετρηση οπου η προιστορια περα από την Ροζεμποργκ να φευγει με γεματες διπλαρες από εκει μεσα.,το οβερ εχει και αυτό την τιμητικη του αφου σε 10 αγωνες εχει ερθει 8 φορες και με μεγαλα σκορ…..

Εκτιμηση παω λοιπον με το 2 καιτην συνοδια του οβερ αποκοντα σε ξεχωρηστο δελτιο!!!!

216.ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ-ΓΚΕΦΛΕ

Τωρα είναι που τρελαθηκα παιδες με το 1,40 που δινει η Εταιρεια!!!Την προιστορια την ειδατε? 6 φορες εχουν συνταντηθει και οι δυο στο παρελθον και η πρωτη μολις μια φορα εχει καταφερει να κερδισει και με σκορ 1-0…Υποπτο το αισθημα μου υποπτο!!!!!Υποψια εκπληξης εδώ παιδια με το Χ να ξεκινα τον χορο!!!!!!

Αυστρια λεω να την αφησουμε λιγο να κυλησει και μετα να την παρουμε από κοντα εντατικα τωρα για τους φιλους που θελου να ρισκαρουν εχουμε!!!!

223-ΡΙΝΤ-ΑΑΛΤΑΧ-ΟΒΕΡ

224-ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΟΒΕΡ

Τα αλλα αστα να πανε για τσαι πολύ δυσκολα παιχνιδια και δεν ξερω μην εχουμε και Χηναρακια σε αυτή την αγωνιστικη!!!!

Βραζιλια τεταρτη ωρε μπραβο αρχιζουμε σιγα σιγα και γεμιζουμε μπαταριες για Αυγουστο!!!Παμε λιγο να τα δουμε και αυτά να δουμε το θα γινει…..

225-ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΓΚΟΙΑΣ….Γελια που θα εχουμε εδώ με το 1,55 που δινει η Εταιρεια στον ασσο…..δυσκολο παιχνιδι για κάθε εκτιμηση αλλα επιση μαρεσει να ρισκαρω παω μα το Χ2.

226-ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΣΑ….Για άλλη μια φορα πιστευω ότι η Πορτουγκεσσα να φυγει με κεφαλι σκημενο από την εδρα της Κοριτιμπα αφου εκει δεν περναει και τοσο ευχαρηστες στιγμες!!!!Ασσος είναι η επιλογη μου και αν ρισκαρα και σε ένα σκορακι πολλες πιθανοτητες εχει το (2-1/2-0).

232-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ…..ΧΗΝΑΡΑΚΙ(1-1/2-2)

233-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΙΡΟ-ΦΛΑΜΕΓΚΟ..Δυσκολη εξοδος για τους πρωτοπορους το θεμα είναι αν θα καταφερουν να φυγουν νικητες από εκει!!!Εγω επειδη αυτό το καφενειο που λεγεται Μινειρο το ειδα με την Παλμειρας το φοβαμαι πολύ..και ξεκιναω σαν πρωτο σημειο το Χ….

235-ΣΑΝΤΟΣ-ΓΚΡΕΜΙΟ..Αλλο ένα Χ πιστευω για να κλεισει την βραδια μας ευχαρηστα!!!!!!

Με εκτιμηση Σταυρος Mouse!!!!

Για περισσοτερες πληροφοριες στο www.mousebookboy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: