Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Ο ΜOUSE σας προτεινει και σας μιλαει για εναν δασκαλο!!!!!


Οι εκτιμησεις μου για σημερα ειναι

Βασικη μου τριαδα

711-ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΑΣΣΟΣ
666-ΚΟΡΔΟΒΑ-ΔΙΠΛΟ/Χ
746-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΔΙΠΛΟ

Μετα απο αυτα και αφου η πρωτη κουβεντα του Τακη μολις δει την τριαδα θαναι παιχτην μονος σου εχω επιλεξει τα εξης σημεια στα οποια ο καθενα σας μπορει να βρει συνδιασμους

553-ΙΕΝΑ-ΑΣΣΟΣ/Χ ΚΑΙ ΟΒΕΡ
563-ΜΟΥΡΣΑΣΠΟΡ-GOAL/GOAL
614-ΦΕΓΕΝΟΝΤ-FIRST GOAL
621-ΠΑΡΜΑ-GOAL/GOAL
625-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΟΒΕΡ
665-ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΑΣΣΟΣ
714-ΧΕΛΣΙΜΠΟΡΓΚ-ΑΣΣΟΣ/ΟΒΕΡ
721-ΚΟΠΕΝΧΑΓΗ-ΑΣΣΟΣ/ΟΒΕΡ/GOAL/GOAL
732-ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ-ΑΣΣΟΣ
733-ΕΛΤΣΕ-ΑΣΣΟΣ
746-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΟΒΕΡ/ΔΙΠΛΟ/GOAL/GOAL

Αυτα τα ολιγα σημεια τα οποια μπορουν να συνδιαστουν και στο διαδυκτιο και να φτιαξουμε τριαδουλες ακομα και συστηματακια που μπορουν να μας πανε ταμειο.

Και τωρα η μεγαλη ωρα ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΗΣ??? Οποιος το βρει κερδιζει απο μενα ενα κουτι σοκοφρετες με η χωρις φουντουκι!!!!!!!!

Ο Τακης Μπουλης παιδια για εμενα ειναι μια μεγαλη μορφη του Στοιχηματος.Οι γνωσεις του αλλα και η εμπειρια του πανω στο αντικειμενο ειναι αυτα που σε κανουν να καθεσαι να τον ακους με τις ωρες.....κυριολεκτο απλα να σας ενημερωσω αν καποιος να ενδιαφερεται για προσωπικες ακροασεις ειναι 5 ευρω η ωρα!!!!!!!!!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!
Ειναι ενας χαρακτηρας που δεν προκειται ποτε να βγαλει τιποτα και ποτε στην φορα αν πρωτα αυτος δεν το εχει ψαξει-μελετησει και τελος να το θεωρει καραμπινατο σημειο.Ενταξει δεν ειμαστε θεοι αλλα κατι κανουμε..... τον Τακη αλλα και την αλλη μορφη του πενταγραμμου.....συγνωμη του στοιχηματος την Εφη Λαλιωτη μπορειτε να τους ακουτε απο την Στοιχηματικη Εκπομπη ''ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ'' ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΕ 1 ΣΤΟ SPORTFMPATRAS ΣΤΟΥΣ 96,3 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: